בעיה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

13/05/2011 | 20:18 | מאת: גל

סובל מבעיה כבר כמה שנים. יובש בגרון ובפה מרגיש לפעמים ממש צריבה וכאב בחלק העליון של הגרון שאני חייב לשתות מים אם לא אני משתעל ולא מצליח לשלוט בשיעול. חייב לשתות מים כדי להרגיע את זה. תחושה שאין לי רוק בבליעה כדי שיפסיק את הגירוי המעצבן הזה. בנוסף סובל מתחושה של יובש בפה ובלשון. ותסמין נוסף זה שהרוק שלי מוזר כזה עם שכבה ממש לבנה ומוקצף כזה לא רוק שקוף רגיל ניתן לראות בבירור ברוק שאני קם בבוקר. ובמשך היום הרוק שלי תמיד צבוע בצבע האוכל שאכלתי למשך מספר שעות. למשל כשאני שותה קפה בבוקר אני יורק את הקפה אחרי כמה שעות עדיין הצבע של הקפה ברוק.

16/05/2011 | 12:43 | מאת:

יובש בפה וכו' - ממליץ לעבור בדיקות דם כלליות כולל סוכר. האם יתכן שאתה במצב מתח/חרדה? - זה גורם ידוע ליובש בפה ושאר התחושות. יובש בפה בבוקר = לפעמים קשור לנחירות והפסקות נשימה בשינה במהלך הלילה.