בעיות ליחה כבר שנים

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

28/03/2011 | 01:10 | מאת: אורלי

שלום, אני שמחה למצוא את הפורום הזה. אני סובלת כבר שנים מכמה בעיות שהקשה בהן היא ליחה וקינוח אף תמידיים. התופעה זכורה לי עוד מגיל 8. בעיה נוספת היא אסתמה של העור בידיים, ועוד בעיה היא מה שאיבחנו לי כדלקת בפרק כף היד עקב עידן ה-SMS. לעולם לא לקחתי תרופות אלא רק טיפולים הומיאופטיים ותזונתיים שלא תמיד צלחו. התזונה היא גורם משמעותי המשפיע על כמות הליחה והשיעולים. חלב ושמן הם הבעיתיים אך המצב הוא שלא משנה מה אני אוכלת, אני נחנקת מליחה אם אני לא הולכת לצד ומוציאה את זה. בשנה האחרונה לא סבלתי מהרבה סטרס אך התזונה שלי לא היתה טובה. אני לא אוכלת ג'נק פוד אך עדיין חלב ושמן. ב-4 החודשים האחרונים כמות השיעולים גדלה מאוד, וגם קינוחי אף (הנזלת שקופה). התווסף גם סוג של לחץ קל בחזה. נאמר לי ע"י הרבולוג כי אולי יש בעיה בניקוז של נוזלים שמצטברים על הבלוטות. אני תוהה מאוד איזה פתרונות יש לרפואה הרגילה להציע בנוסף לתזונה והאם הבעיות שלי מסוכנות. כעת אני בכלל חולה והרגשת הלחץ בחזה עלתה, שיעולים מפחידים כל הזמן. תודה רבה, אורלי.

02/04/2011 | 14:28 | מאת:

נזלת (שקופה?) מרובה + ליחה ושיעול יכולים להעיד על בעיה אלרגית, אפשר ללכת לאלרגולוג לבצע בדיקות לאיתור הגורם לאלרגיה ולטפל בהתאם. לחץ בחזה מצריך בירור בכיוונים אחרים.