כאב גרון בבליעה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

13/12/2016 | 21:33 | מאת: אלי

ערב טוב מזה כשבוע קצת יותר כאבי גרון בבליעה.לפני חודש היה לי התקררות/שפעת נזלת חום שיעול עם ליחה מרובה וכאבי גרון.לקחתי אנטיביוטיקה וזה עבר..לאחר כמה ימים שוב התקררות של המון אפצ'י והשיעול והליחה לא פסק. ומאז אני ממשיך עם ליחה ושיעול לא באותה תדירות אבל עדיין..וכאבי גרון בבליעה בצד שמאל של הגרון.הכאב כל היום ובעיקר בבוקר שאני קם. מה הסיבה אם ניתן להסביר?

16/12/2016 | 19:50 | מאת:

כדי להגיע לאבחנה צריך לבצע בדיקה אנדוסקופית בסיב אופטי במרפאה