ליחה \ נזלת אחורית וכאבי גרון

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

08/11/2016 | 20:45 | מאת: Amit

היי אני סובלת שלושה חודשים מליחה ונזלת אחורית בגרון (כמו גוש בגרון) אני כל הזמן צריכה להשתעל ולהוציא את הליחה. הייתי אצל רופא אא"ג והוא נתן לי אנטיביוטקה למשך שבוע(כנראה דלקת בסינוסים) האנטיביוטיקה לא עזרה לי וחזרתי לרופא (אא"ג) הוא שלח אותי לצילום סינוסים ובצילום יצא שאין לי כלום. האם זאת בעיה אחרת והאם יש לה פתרון? הבעיה מלווה גם בכאבי גרון נזלת מימית ואני מרגישה שיש לי חום כל הזמן. אשמח מאוד לתשובה תודה מראש.

13/11/2016 | 16:43 | מאת:

האם בוצעה בדיקה אנדוסקופית בסיב אופטי של האף ושל הלוע? אם לא אז יש ללכת לרופא אשר מבצע את הבדיקה הזו.

07/12/2016 | 15:37 | מאת: Amit

בוצעה ויצאה תקינה (הוכנסה לי דרך האף צינורית אני לא יודעת עם זה הגיע עד הלוע)

09/12/2016 | 23:15 | מאת: Amit

יכול להיות שמדובר ברפלוקס לרינגאפרינגאלי?