קשיים בבליעה וריור מוגבר

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

20/08/2016 | 09:39 | מאת: מרים

גיסי בן 61 סובל מסכיזופרני ומטופל בלפונקס מזה מספר חודשים הוא סובל מקשיים בבליעה ומריור מוגבר. האם הבעיות קשורות אחת לשניה? האם פתרון לבליעה יפתור את הריור ולהיפך? האם הטיפול שמציע ד"ר משה חייציק מהמרכז שלכם לטיפול בריור יפתור/יקל את בעיית הבליעה? תודה מראש

30/08/2016 | 21:14 | מאת:

יתכן וההפרעה בבליעה והריור קשורות זו לזו, כחלק מתופעת לוואי של הטיפול התרופתי. התייעצתם עם פסיכיאטר בנוגע לכך? הטיפול בזריקות בוטוקס בהחלט מקל על הבעיה של הריור על ידי הפחתה בכמות הרוק.