בעיות בליעה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

18/08/2015 | 12:25 | מאת: רעיה

שלום.יש לי רפלוקס אזופגיטיס ודלקת בוושט. לאחרונה החלו הפרעות בבליעת נוזלים,אובחנה דיספאגיה עם אספירציות לראות. כעת אני מרגישה קשיי בליעה לאורך הוושט,תחושה שהאוכל נתקע לי בוושט,יש גם כאבים. אני מקבלת טיפול בppi על מנת להוריד את הדלקת. שאלה-במידה ותהיה לי הטבה בדלקת בוושט,האם יכולה להיות הטבה בדיספאגיה ובבליעה בוושט? תודה

22/08/2015 | 16:32 | מאת:

מדבריך ניתן להבין שיש לך מצב דלקתי בושט, לכן הטבה בדלקת תביא לשיפור. מצד שני צריך לבדוק שאין סיבות אחרות לתלונות המשמעויות שלך. הכתובת היא רופא גסטרו.