שאלה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

05/08/2015 | 19:27 | מאת: אירה

שלום. אמא שלי בת 84 עברה מס' פעמים אירועים מוחיים-האחרון היה ב2013. יש לה גם נודולים בבליטת תאירואיד. לאחרונה אובחנה אצלה דיספאגיה.האם יש תרגילים או טיפולים אלטרנטיביים שיכולים לשפר את היכולת הבליעה שלה והיא תוכל לחזור לשתות נוזלים ללא חשש ?חשוב לציין ש penetration aspiration scala-8

15/08/2015 | 22:21 | מאת:

לפי הסקאלה הבעיה היא בדרגת חומרה גבוהה. בגיל 84 ואחרי אירועים מוחיים, קשה להאמין שתצליח להתגבר על כך לכן צריך להיות זהירים ולהסמיך מזון ושתיה.