בעיות בליעה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

19/04/2015 | 19:38 | מאת: אבי

הי אני בן 30 ב4 חודש האחרונים סבלתי מריפלוקס עכשיו לאחר שכול התסמינים של הריפלוקס עברו (צרבות כול היום וגרפסים )יש לי ב3 שבועות האחרונים הרגשה שהאוכל לא יורד כמו שצריך בגרון, בעיקר לחם בשר ומלפפון .נניח יוגורט וגלידה אין בעיה ,מה שגורם לי לשתות הרבה מים עם הארוחות ולאכול יותר דברים רכים.היית אצל אאג ולאחר בדיקה עם אנדוסקוף אמר שמבחינתו אין בעיה מה אני אמור לעשות??

23/04/2015 | 09:42 | מאת:

אתה מתאושש מרפלוקס אז אולי לוקח לבית הבליעה זמן להתרגל מחדש. תנסה לאכול הכל רגיל ואם זה לא משתפר יש לעבור בירור במרפאת בליעה.

23/04/2015 | 21:50 | מאת: אבי

במידה ולא עובר איך אני מגיע למרפאת בליעה ?צריך הפניה לזה? עם כןממי נותן הפניה?תןדה מראש על הכתשובןת