בעיה בבליעה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

26/11/2014 | 08:01 | מאת: efrat

שלום, אני בת 37 וסובלת כחצי שנה מתופעה של צרבות קשות מאוד שמתבטאות בהתקפים חזקים בחלק גוף עליון ובנוסף יש לי בעיה שלאחר הבליעה האוכל "נתקע " לי בוושט (זו לפחות התחושה). כל ארוחה היא סיוט עבורי , הבעיה קיימת גם במזון וגם בנוזלים. עברתי בדיקת גסטרוקופיה ואובחנה לי דלקת בקיבה. כרגע אני מטופלת בכדרים נוגדי חומציות ובמקביל עושה דיאטה מיוחדת למצבי. שאלתי היא האם ההקושי לאחר הבליעה קשור לדלקת וטיפול בדלקת יעזור גם לבעית בליעה?

01/12/2014 | 23:36 | מאת:

סיכוי טוב שישתפר בעקבות הטיפול התרופתי ושינוי התזונה. בהצלחה.