בעייה בגריפת המזון

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

19/07/2014 | 13:55 | מאת: יוחנן

יש לי בזמן האחרון בעיה לגרוף תמזון אחורה מאזור הלשון האחורית אני מרגיש בעיה לשלוט בתוכן המזון בחלק האחורי של הפה , האם בעיה של לסת או שיניים עקומות או גדולות או משהו בסגנון יכול להשפיע על המנגנון של הבליעה בחלק הזה של הפה , כי אין לי בעיה לבחוע ולא כואב לי והמזון יורד חלק אבל פשוט בחלק האחורי ממש מתקשה לגרוף תמזון ללוע ?

19/07/2014 | 21:54 | מאת:

זה בדרך כלל לא משהו שקשור לשיניים. אם לא חולף תוך כמה שבועות ממליץ על בדיקת FEES במרפאת בליעה