בעיות בליעה - לא באוכל ושתיה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

28/04/2014 | 22:05 | מאת: לי

שלום, אני בת 28 ובמשך תוקפה ארוכה אני סובלת מקושי בבליעה. איו מדובר בקושי באוכל ושתיה - להפך, דווקא אוכל ושתיה מקלים עליי קצת את התופעה. עד כדי כך שאני חייבת שיהיה איתי בקבוק מים צמוד. התחושה בגרון היא שכאילו יש לי תמיד ליחה. והבליעה היא מורגשת ומגושמת. מדובר בתחושה יומיומית. בהתחלה חשבתי שבאמת יש לי רק ליחה, אבל לאור המשכות התופעה זה בלתי סביר. מה יכולה להיות הבעיה? האם אלו סימפטומים של תופעה חמורה? עשיתי אולטראסאונד בצוואר שיצא תקין, בדיקות דם מקיפות, וגם צילום חזה - תקין.

05/05/2014 | 19:18 | מאת:

כדאי לעבור בדיקה אצל רופא אא"ג הכוללת העברת סיב אופטי דרך בית הבליעה. נשמע שהכל בסדר אצלך אבל נדרשת בדיקת רופא.