ביעה בבליעה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

31/01/2011 | 10:47 | מאת: שלומית

שלום, לפני כחודשיים וחצי התחלתי להרגיש מעין "קליק" בגרון בשעת הבליעה. התחושה היא שאיזו חוליה זזה בזמן הבליעה (משהו באזור הגרוגרת). נבדקתי אצל אא"ג שלא מצא כלום ושלח אותי לאולטרסאונד רקמות ובלוטות צוואר שב"ה היה תקין. התופעה נמשכת. יש לציין שאין לי כאבים, רק תחושה לא נוחה. אני מודאגת. מה עלי לעשות?

31/01/2011 | 17:21 | מאת:

במידה ולא עברת בדיקה אנדוסקופית בסיב אופטי, אני ממליץ על כך בשלב הזה, המשך בירור בהתאם לממצאים.

15/03/2011 | 23:00 | מאת: רון

גם לי יש את אותו בעיה והלכתי לרופא והוא אומר שאין לי כלום ושזה יעבור עם הזמן .. וכבר הרבה זמן אני עם הדבר הזה .. רציתי לדעת מה עשית עם זה ואיך טיפלת בזה . אם תוכלי לחזור אלי לאימייל אני ישמח . תודה [email protected]