אוכל נתקע בשקדים כל הזמן, ובהריון

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

22/03/2014 | 22:01 | מאת: לילך

שלום רב, אני סובלת כל החיים באופן כרוני מאלרגיות, נזלת, בעבר מדלקות גרון חוזרות ונשנות ומטופלת כבר שנים, כולל עכשיו בהריון, בתרופות מסוג לורטדין ומשאפים לאף. בעבר היו נתקעות לי חתיכות לבנות בשקדים מדי פעם, ובימים האחרונים זה כל הזמן...זה משגע אותי ואני מוציאה אותן עם קיסם עץ פשוט, ממש "דגה" אותן, אבל זה הפך להיות בלתי נסבל ומציק מאד. ממה זה יכול לנבוע והאם יש כך פתרון?...

30/03/2014 | 06:59 | מאת:

זה נגרם בגלל כיסים עמוקים הקיימים ברקמת השקדים באופן נורמלי, אצלך זה כנראה יותר מהרגיל. אם זה ממש ממש מפריע לך, הפתרון בטווח הארוך יהיה כריתה שלמה או חלקית של השקדים. כעת בזמן הריון זה לא רלוונטי. כמה שתנסי להוציא את זה - תמיד יהיה עוד.. לכן נסי בינתים לחיות עם זה עד לאחר הלידה. אם יש חום או כאבים יש לפנות לרופא לקבלת אנטיביוטיקה.