קושי בבליעת רוק

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

09/02/2014 | 18:28 | מאת: רעות

יש לי בעיית בליעת רוק לאחר שאני אוכלת בשעות הערב והלילה. אני מרגישה שיש לי ליחה בגרון שאיני מצליחה לבלוע. בדיקת גרון על ידי סיב אופטי תקינה אני בת 55. אני כבר סובלת מהעניין מספר שנים אחת לשבוע. אך בחודש האחרון זו תופעה יומיומית. זה מגיע עד כדי חנק. אין לי בעיות חרדה עברתי צילום וושט ויש לי רפלוקס מתון שהבנתי מהרופא שהוא לא משמעותי. מה ניתן לעשות?

11/02/2014 | 20:59 | מאת:

אולי זה קשור למה שאת אוכלת בשעות הערב והלילה? עדיף להמנע מאכילת דברים כבדים/חמוצים/חריפים בשעות הערב והלילה ולהסתפק בארוחה קלה ושתיה של מים. מעבר לזה קשה לשים את האצבע על משהו ספציפי, במיוחד שאת אומרת שאת בריאה והבדיקות שעברת הן תקינות.