בעיות בליעה בתינוקת

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

25/12/2013 | 14:52 | מאת: נדיה

שלום רב יש לי תינוקת בת חודש וחצי מאז הלידה היא מתקשה בבליעה (בקבוק/יניקה, כאילו היא בולעת אוויר והוא עומד בגרון ממש שומעים את האוויר , היא סובלת מאד ולא אוכלת את הכמות הדרושה לה לוקח המון זמן עד שאוויר יוצא . הבנתי שאתה מתמצא בבעיות בליעה : האם גם בתינוקות ?? האם ניתן להגיע אלייך ליעוץ אם לא אז לאן ניתן לפנות ??

11/01/2014 | 21:35 | מאת:

ההתייחסות להפרעת בליעה ביילוד צריכה להיות רב מערכתית ולא בפורום הזה. הכיוון הוא קודם כל כמובן רופא הילדים, מומחי גסטרו ילדים ואא"ג ילדים, רצוי באחד מבתי החולים הגדולים באיזור המרכז בהם קיימות מרפאות מומחים רב תחומיות מסוג זה.