הפרעת בליעה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

18/12/2013 | 14:57 | מאת: אנה

היווצרות וסגירת מעבר האוכ ל והשתיה בכמעט כל ארוחה. יכול לקרות בעקבות שתיה או אוכל מוצק פרי הדר מועד לפורענות זמן השחרור יכול להיות מהר ולעיתים יותר משעה לעיתים מגרה רפלקס של הקאה התופעה מפריעה מאוד. ההוצרות יכולה לעיתים גם להכאיב יוכל להיות פסיכולוגי כי זה קורה יותר בארוחות עם אנשים

11/01/2014 | 21:33 | מאת:

המרכיב הנפשי/פסיכולוגי הוא לרוב מרכזי בהפרעות מסוג זו. כמובן שיש להשלים בדיקה מלאה במרפאת אא"ג וגם גסטרו כדי לוודא שהכל תקין, אך לנסות במקביל להתייעץ עם מומחים בתחום הנפשי בכל הקשור למצבי לחץ בכלל ובמצבי לחץ בחברה בפרט.