דחוף דחוף דחוף

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

01/12/2013 | 22:15 | מאת: אמא

בתי בת 20+ בשנתיים האחרונות לועסת הרבה זמן את האוכל לדוגמא שתי פרוסות גבינה שעה וחצי ,דבר זה מונע ממנה לצאת למסעדות היא פוחדת שאנשים יסתכלו איך היא אוכלת היא לא מוכנה לעבוד כי היא חושבת איך היא תאכל בחברת אנשים ומצב זה מדכא אותה רציתי לשאול מה הסיבות ללעיסה כזו איטית? איזה רופא מקצועי מומלץ יכול לעזור לה?

05/12/2013 | 20:33 | מאת:

מתיאור התופעה שני כיווני אבחנה עולים על הפרק - בעיה נוירולוגית או בעיה נפשית. יתכנו גם הסברים אחרים, אבל זה מעבר לגבולות היכולת לעזור בפורום זה, דרושה בדיקה יסודית במרפאה.