קושי בבליעת כדורים

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

24/01/2011 | 21:36 | מאת: קארין

אני לא יודעת אם זה קשור לפורום הזה, אם לא, אשמח אם תפנה אותי. יש לי קושי בבליעת כדורי אנטיביוטיקה אני עם סינוסים קשים מאוד קיבלתי אוגמנטין 875 , לא מצליחה לבלוע את הכדור חציתי ל-2 ואני ממש נחנקת מזה. אני מפוררת אותו לתוך מעדן ובולעת את המעדן כדי לא להרגיש בגושים. אבל זה עדיין מזעזע. מה אפשר לעשות, כדי להבריא אני צריכה לסיים את התרופה ולא רואה את הסיום בקרוב עבר רק יום נשארו לי עוד 9......(האם מותר בכלל לקחת את זה עם מוצרי חלב???)

25/01/2011 | 01:13 | מאת:

אוגמנטין אכן כדור גדול. ממליץ לחזור לרופא המטפל ולקבל מרשם לסירופ אוגמנטין במקום לכדור. בהצלחה