בעית זמרות דחופה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

20/10/2013 | 14:07 | מאת: :)..

אני זמרת במקצועי ולאחר צרידות חוזרת והולכת בשבועיים האחרונים נבדקתי וגילו פציעה קלה על המיתרים ובצקת אחורית מעטה עקב צרבות. האם מקרה זה יכול לגרור איתו גם ליחה מרובה ויובש בגרון ואיתו קושי בבליעה? או האם עליי להיבדק גם אצל רופא משפחה?

20/10/2013 | 15:29 | מאת:

מציע בשלב ראשון לנוח, לתת לגרון מנוחה קולית ולהמנע ממאמצים כמו צעקות, דיבור מרובה וקולני, כחכוחים ושיעולים עזים. לשתות הרבה מים ולהמנע מאוכל חריף/חמוץ/מתובל, כמובן להמנע מעישון. יובש בגרון וליחה יכולים להיות סימפטום המתלווה לפציעת המיתרים ואני לא רואה מה רופא משפחה יכול להוסיף בשלב זה, אלא אם כן הבעיה נמשכת או מחמירה.

20/10/2013 | 15:16 | מאת: :)..

תודה על תגובתך! בנוסף נרשם לי סטרואידים לארבעה ימים... כמה זמן בדרך כלל לוקחת ההחלה?

20/10/2013 | 15:17 | מאת: :)..

* החלמה

27/10/2013 | 16:52 | מאת:

כשבוע-שבועיים