בעיית בליעת נוזלים

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

03/10/2013 | 17:03 | מאת: רון

שלום רב ב ששה חודשים האחרונים , כתוצאה מהשתנקות , הפסקתי לשתות נוזלים . מצאתי תחליף בארטיקים , גלידות והרבה מאד פירות . לאחרונה הבעיה החריפה גם לגבי אוכל מוצק . רזיתי כ 7 קילו בחודש האחרון . ביקרתי רופא א.א.ג שבדק עם סיב אופטי ולא נמצאו ממצאים חריגים . במקביל התחלתי טיפול תרופתי (zipralax ) אך נראה שגם זה לא עוזר למי עליי לפנות ?

11/10/2013 | 08:43 | מאת:

מציע לערוך בירור בליעה מסודר: בדיקת אא"ג כולל מנגנון בליעה במרפאת בליעה, שיקוף בליעת חומר ניגודי ובדיקת רופא גסטרו. ציפרלקס היא תרופה להרגעה ושיפור מצב רוח, צריך לשלול קיום של בעיה פיסית במערכת הבליעה לפני שמחליטים שמדובר בבעיה הדורשת הרגעה.