דום נשימה חסימתי

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

24/01/2011 | 02:01 | מאת: מישל

בבדיקה א.א.ג- צניחת חך והיצרות עיבוי- ליחה צמיגית, ותחושת ליחה מתמדת. שאלה:מה הפתרון לחסימה\ ניתוח? איזה מרכז רפואי מטפל בבעיה? רקע: דום נשימה חסימתי (לא הסתדרתי עם מכשיר spp) לאחרונה סובלת מהתקפים של התקפים של קוצר נשימה-דופק מואץ,כאבי ראש, התנתקויות במהלך היום,קושי לבלוע כדורים - נתקע שעות בגרון

25/01/2011 | 01:09 | מאת:

יש כאן שילוב של תלונות שלא קשורות אחת לשניה. לגבי דום נשימה בשינה - פתרון הבחירה הוא CPAP. במידה ויש עליה במשקל, ירידה במשקל הכרחית. פתרון כירורגי יש לשקול כמוצא אחרון, בד"כ סיכויי ההצלחה אינם גבוהים. לגבי התלונות האחרות - לא נשמע שמדובר בבעיית אף אוזן או גרון.