יובש בפה ובעיניים

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

10/06/2013 | 22:50 | מאת: אבון

מזה שבועיים יש לי תחושה של יובש בפה המלווה בתחושה לא נעימה בלשון ובהרגשה של טעם לא נעים בפה.לרוב לקראת הערב התחושה מתעצמת. היום אני מרגישה שכל הריריות במצב של יובש עד כדי כאב בעין באף בפה. חשוב לי לציין לאחרונה הזרקתי קלקסן תחליף לקומדין כי עברתי ניתוח קטרקט. לפני שלושה שבועות חשתי בכאב גרון קבלתי מהרופא אנטיביוטיקה מוקסיטיב. אשמח לקבל כל הכוונה בעניין תודה

17/06/2013 | 21:38 | מאת:

יובש במספר ריריות שונות בגוף יכול להופיע כתוצאה משילוב תרופות או שינוי תרופתי, וכן במספר מצבים ומחלות. אם הבעיה זמנית ונראה שחולפת לא הייתי ממשיך לברר. אם הבעיה נמשכת יותר מכמה שבועות ממליץ להתחיל לברר דרך רופא המשפחה לגבי התרופות שאת לוקחת, וכן לעשות בירור למחלות אוטואימוניות (מצב בו נוצרת דלקת בגוף ללא גורם חיצוני) ולטפל בהתאם.

18/06/2013 | 09:20 | מאת: אבון

תודה על תגובתך והאבחנה.בהמשך לשאלתי הקודמת . לאיזה רופא מתמחה אני צריכה לפנות בבעיה של לשון מחוספסת עם תחושה של חריפות .