קשיי בליעה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

05/05/2013 | 15:54 | מאת: אורית

ילדה בת 7 , לפני כשבועיים הקיאה, ומאז סרבה לאכול אוכל מוצק. אוכלת רק יוגורט וגבינה. הרופא אמר שיש לה פצעים בגרון, ולאחר כשבוע שוב היינו אצל הרופא והוא אמר שהוא לא רואה בבירור פצעים בגרון,נעשו בדיקות דם וב"ה הכל בסדר . היום לאחר שבועיים הילדה לא אוכלת אוכל רגיל בטענה שכואב לה כאשר היא בולעת .מה עושים?

10/05/2013 | 14:10 | מאת:

כמו שאמרתי - בדיקת רופא אף אוזן גרון עם סיב אופטי דרך האף להעריך בצורה מדויקת את נתיב הבליעה העליון. אם הכל תקין והבעיה נמשכת - להתייעץ גם עם גסטרו ילדים.