כאב גרון בזמן בליעה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

22/03/2013 | 14:15 | מאת: נאוה

שבת שלום. בת 66 לוקחת גלוקומין 850 מ"ג,רוזובסטטין 10 ,מ"ג אנלדקס 5 מ"ג, קלציןם וויטמין d 4 טיפות לקחתי גם קיו10 אבל הפסקתי. כבר יותר משבועיים שאני מרגישה כאבים בגרון בזמן בליעה במיוחד בבוקר. רופא המשפחה אמר לי לקחת אומפרדקס כדור בבוקר וכדור בערב שהכאבים קשורים לקיבה.אני לא סובלת מצרבת. האם עלי להיבדק אצל רופא אף אוזן וגרון שיעשה לי בדיקות יותר מעמיקות? אודה לך על תשובתך.

23/03/2013 | 20:13 | מאת:

לפני נטילת תרופות חדשות אני מציע לעבור בדיקת אא"ג מלאה כולל סיב אופטי להערכת מצב הלוע והגרון.