ריפלוקס

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

28/02/2013 | 21:22 | מאת: חיה

כחודשים סובלת מתחושה שמשהו מםריע לי בגרון כמו לחהבבדיקת אף אוזן גרון הרופא אמר שזה ריפלוקס ונתן לי לוסק קיימת הטבה אך עדיין קיימת תחושה שמשהו תקוע לי. השקדים שלי די גדולים באופן תמידי עם כיסים שמתי לב שהשקד הימני פתאום השתתח וכמעט לא נראה האם יתכן שצנח לגרון וזמהשמפריע לי ??? ולא ריפלוקס??? אני לא מרגישה צרבות ולאחר שאני אוכלת יש לי תחושת הקלה למספר דקות. אין קושי בבליעה לעיתים יש תחושה של יובש וצורך לירוק כמו לחה אך בפועל אין לי לחה. מה עוד עליי לעשות??.

02/03/2013 | 21:42 | מאת:

שקד לא צונח לגרון. יכול להיות שיש כיסים שמתמלאים ומתרוקנים בתוך השקד, ואם זה המקור לבעיה יש לשקול כריתה חלקית של השקד, השטחה שלו בלייזר וכו'. אם הטיפול בלוסק מביא להטבה ממליץ לחכות כמה חודשים לפני שממשיכים לברר, קודם כל אצל אותו רופא שבדק אותך לראשונה.