שאלה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

01/02/2013 | 16:48 | מאת: דן

שלום אני אוכל רגיל הבליעה בסדר אבל אחרי אוכל שאני בולע רוק מרגיש משהו בגרון כאילו האוכל לא ירד שההיתי אצל הרופא ואכלתי והוא הסתכל אם סיב אופטי ולא ראה כלום איזה בדיקת בליעה כדאי לעשות אני פוחד חלילה מבעיה נירולוגית ופשוט מאוד אני לא רגוע ושקט

03/02/2013 | 22:51 | מאת:

אם הרופא לא ראה כלום אז הסבירות שמשהו לא בסדר היא נמוכה. זה מאוד שכיח שהפחד מפני בעיה כלשהי, נוירולוגית למשל, מחמיר את התחושות. אפשר לעשות בדיקת FEES למנגנון הבליעה וגם צילום שיקוף של תהליך הבליעה כדי להשלים בירור, באחת ממרפאות הבליעה בארץ.