גוש בגרון

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

01/02/2013 | 02:53 | מאת: ריקי

ב''ה שלום אני בת 27 נשואה פלוס שלושה. בשלושה ימים האחרונים יש לי תחושה של גוש בגרון.לא מפריע בבליעת אוכל אבל מציק באופן כללי, ונראה לי שבלילה יותר.בזמן האחרון יש לי קצת חוסר שיווי משקל ובשבועיים האחרונים יש לי כאב ראש למעלה בקודקוד מן תחושה של לחץ וכובד כזו.מה זה אומר? תודה.

03/02/2013 | 22:49 | מאת:

אני לא רואה קשר ברור בין התלונות. מציע להתחיל מבדיקת אא"ג מלאה כולל סיב אופטי ובדיקת אוזנים ומערכת שיווי משקל, ולהתקדם במידה ויהיו ממצאים כלשהם