כאב מתמשך בגרון ללא ממצאים

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

03/11/2012 | 16:45 | מאת: א.ה

סובל מזה כשנה מכאבים ותחושה לא נוחה בגרון משולב בליחה.(מתגבר בלילה בשינה) בדיקות אא"ג מקיפות (כולל CT) ובדיקת חומציות מהקיבה (ניטור של 24 שעות) לא העלו כל ממצאים. מישהו העלה השערה שיתכן והתופעה נובעת מלחץ / חרדה ? ריאות ? כיוון נוסף שניתן לבדוק ? תודה

04/11/2012 | 21:23 | מאת:

מכיוון שזה כבר עלה אז כדאי לבדוק במקביל את נושא הלחץ/חרדה, שבהחלט יכול לגרום לתלונות מעין זו. כיוונים נוספים: טיפול אנטיביוטי למשך 7-10 ימים יכול לנטרל מקור זיהומי/דלקתי לכאבים. כמו כן טיפול אנטי-דלקתי כמו שנותנים לכאבי מפרקים, יכול להביא להקלה במידה והכאבים מקורם בסחוסי הגרון. בכל מקרה ההחלטה לגבי טיפולים כאלו היא רק לאחר בדיקה מקיפה .

05/11/2012 | 23:05 | מאת: א.ה

תודה רבה !