שלום רב

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

02/06/2012 | 15:59 | מאת: מיואשת

לרופא שלום רב בת 37 נשואה מזה כחודש וחצי מן הרגשת אי נוחות בגרון שלפעמים יש מחנק בגרון וגם לפעמים נסתמת לי הבליעה ואין לי אוויר לכמה דקות וזה חוזר לקדמותו כמו כן יש הרגשה של שאריות אוכל שנשארות בבדיקת אף אוזן גרון פעמים עם סיב אופטי לא נמצא כלום רופאת משפחה שלחה לבדיקות בלוטת התריס ובדיקות דם הכל תקין טוענת שהכל נפשי אף אוזן גרון שלח לסונר צווארי הכל תקין אפילו הלכתי לאורטפוד כי לפני חודשיים נכנסו בי מאחור באוטו והיתה לי צליפת שוט אז הוא עשה צילום צווארי גם הכל תקין הייתי אצל נוירולוג הכל תקין מבחינתו טוען אולי פסיכולגי מה עושים אני מיואשת זה לא עובר לי אין לי חשק לכלום מה זה יכול להיות אולי תעזור לי כמו כן קבעתי תור לבדיקת בליעת בריום מצטערת על האורך יום נעים

02/06/2012 | 22:26 | מאת:

אל ייאוש !! אם כל הבדיקות תקינות קרוב לודאי שאין בעיה רצינית. תלונות כאלו מוכרות לנו, ובאות פעמים רבות ללא ממצאים בבדיקות שונות, והבשורה הטובה היא שזה הולך כמו שזה בא. בחלק מהפעמים יש מרכיב של מתח וחרדה, ממליץ לך במקביל לבדוק אפשרות לטיפול מרגיע, כמובן מבלי להזניח המשך בירור מלא כמו בליעת בריום. בהצלחה.