הפרעה בבליעה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

18/03/2012 | 00:03 | מאת: שרון

מזה מס שנים ובחודש האחרון בהחמרה קשה אני סובלת מהפרעה בבליעה לאחרונה על בסיס יומי. הרגשה של גוש בגרון, רפלוקס לעיתים, שיעול טורדני (ולא מהתקררות ולאחרונה גם צרידות לסירוגין. בעת אירוע אחד שנמשך כ 12 שעות נבדקתי במיון אאג ולא נמצאה משהאו תקוע ובאמת זה חלף כעובר כיממה אך הבעיה חוזרת וכעת ממש על בסיס יומי בסוגי מזון שונים. האם דר להב מקבל דרך כללית מושלם?

24/03/2012 | 19:37 | מאת:

קשה להצביע על הסיבה לבעיה, דרושה בדיקה בסיב אופטי ובהמשך בירור נוסף בהתאם לממצאים.