נפיחות בבלוטת הרוק בצד ימין

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

10/03/2012 | 18:17 | מאת: אתי

זה כבר יומיים שכאשר אני מפעילה את הפה נוצרת נפיחות מצד ימין לפני האוזן לכיוון הלחי ומעט מתחת לאוזן לכיוון הצוואר בצד ימין זה קרה לי כבר לפני כחודש וחצי קיבלתי אוגמנטין והעדפתי לא לשתות כי אני לא אוהבת את הכדור הזה וזה שוב חזר יש לי בבית מוקסיפן 500 מ"ג האים אני יכולה לשתות ולהקל על עצמי כדי שמחר אוכל ללכת לעבודה. אני בגיל 59 ומספר הטלפון שלי 0523564456 בבקשה תגובה או לנייד או למייל תודה אתי חביב

10/03/2012 | 23:52 | מאת:

קיימת כנראה בעיה קבועה של היצרות/אבן בבלוטת הרוק. ממליץ לפנות להתייעצות באחת ממרפאות בלוטת הרוק. הטיפול בשלב הראשון הוא שתיה מרובה של מים ומסאז'ים לבלוטה. אם זה לא מוקל יש לפנות לבדיקת אא"ג דחופה לפני התחלת אנטיביוטיקה.