גוש בגרון

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

17/02/2012 | 10:57 | מאת: מורן

יש לי כבר שלושה חודשים תחושה של גוש בגרון,רופאת משפחה בדקה אותי ולא ראתה כלום,שלחה לבדיקת דם על מנת לבדוק את בלוטת התריס,חזרה תקינה,הגוש המשיך להתקיים ,מצוקה לא רגילה,בבליעה,בנשימה,ממש פוגם באיכות חיים היומיומית עד לדיכאון,הרופאה הפנתה אותי לאף אוזן גרון ושם הרופא הסיק שזה רפלקוס והמליץ על טיפול במעכב חומציות,זה לא עזר כי אין לי צרבות אך הגוש בגרון עדיין שם,הופנתי לגסטרולוג ואני מחכה לתור שלי בעוד שבועיים,אני לא יודעת איך להמשיך מכאן תחושת חוסר אונים כזו לאף רופא אין מענה ספציפי,הייתי רוצה לדעת על איזו בדיקות אתה ממליץ ומאיזה רופא עליי לבקש את הבדיקות?

18/02/2012 | 22:36 | מאת:

כל האפשרויות פתוחות - מגוש אמיתי ועד כלום, גם מתח נפשי גורם לתחושות כאלו. אם את לא שקטה גשי לבדיקת אא"ג נוספת, צריך לשקול לפי הממצאים גם הדמיה, שזה אולטרא סאונד או CT של הצוואר והגרון.