בליעה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

31/12/2011 | 12:40 | מאת: פזית

שלום אני בת 24 לאחר ניתוח בקנה הנשימה עקב היוצרות קשה הוציאו לי 3 חוליות מהקנה שילוב של חזה ולב וא.א.ג יש לי קושי בבליעה וכאבים בלשון סיטי בקנה יצא תקין בדיקה של הושט יצאה תקינה מה עלי לעשות ומדוע יש לי קושי בבליעה מעין תחושת חנק עם אוכל ושתיה תודה.

02/01/2012 | 01:06 | מאת:

מה היתה הסיבה הראשונה להיצרות? מתי היה הניתוח? אחרי ניתוח כמו שעברת ייתכנו תופעות שונות כמו אלו שתיארת. מציע קודם כל לפנות למחלקה המנתחת, שם מכירים אותך הכי טוב. את מוזמנת כמובן להגיע להתייעצות נוספת במרפאתי.