בליעה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

20/11/2011 | 21:16 | מאת: רות

הייי שלום! אההה לפני כחצי שנה הרגשתי שקשה לי לבלוע ועכשיו אני רואה שזה מחמיר. אני מרגישה שכשאני בולעת אני קודם כל מתאמצת מאוד מכיון שמשהוא חוסם לי את האפשרות לבלוע וזה מצריך הרבה מאמץ. בנוסף לזה אני מרגישה שעם ההתאמצות נהייתה לי ירידה בשמיעה של אוזן שמואל. עם אוכל לקבל איזה הכוונה ממה זה או מה יכול להיות שזה אני אשמח מאוד תודה.

21/11/2011 | 00:13 | מאת:

דרוש בירור מסודר - ראשית בדיקת אא"ג עם סיב אופטי והתייעצות בגסטרו. אין אין ממצא ברור - לשקול המשך בירור על ידי בליעת חומר ניגוד להדגמת מעברי לוע-ושט-קיבה ואולי אף בדיקת FEES להערכת מנגנון הבליעה בזמן אמת.