בעיות בליעה בגרון

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

16/10/2011 | 01:26 | מאת: אורלי

בס"ד עד כדי חנק... יש לי כנראה חתיכת בשר שמפריעה לי שגדלה כיוון שכל הזמן אני מכייחת את הליחה שיש לי כתוצאה מנטילת כדור לבלוטת התריס. ולפעמים כאר אני אוכלת, ומשתעלת, זה גרם לי לחנק ממש עד כדי חוסר אויר, וכן גם אם נתקעים לי פרורים ולא זזים לכאן או לכאן ממש עד כדי חרחורים כמעט.... מצב ממש מדאיג ?? ישנו ניתוח מסויים שכבר דיברתי עליו עם רופא אא"ג (התור שלי לעוד שבוע) הייתי רוצה לקבל יותר מידע על הניתוח הזה, האם הוא נעשה בליזר, ועוד שאלות... תודה, ומועדים לשמחה.

16/10/2011 | 23:49 | מאת:

כדי לענות על שאלותייך עלי לדעת מה האבחנה שקיבלת ומה הניתוח שהוצע לך. האם מדובר בגוש שצמח בגרון או כיס/סעיף שלתוכו האוכל נכנס? את מוזמנת לבוא להיבדק כדי לקבל חוות דעת מלאה.