ספאזם שרירי בצוואר לאחר שבר חוליה. משפיעה על בליעה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

14/10/2011 | 14:19 | מאת: דניאל

שלום ד"ר שברתי חוליה פני מס חודשים ומאז הגשתי שינוי קל כשהאוכל יורד בגורון התחלתי לקבל טיפול בצוורון פילדלפי כשגילו את השבר ומאז החמירו הבעיות עם הבליעה עד כדי חנק. בבדיקה נוירולוגית פשוטה לא נראה כי יש בעיות אם הבליעה עצמה. האם ספאזם שרירי בצוואר יכול להשפיה על הבליעה אם אולי השבר עצמו? תודה דניאל

15/10/2011 | 21:26 | מאת:

כמה שאלות לפני שאוכל לענות: בן כמה אתה? כיצד נגרם השבר? באיזו חוליה בדיוק? האם חל שינוי בקול? האם עברת בדיקת אף אוזן וגרון כולל בדיקה בסיב אופטי? ממצאים?