דלקת גרון

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

18/07/2011 | 08:49 | מאת: שירלי

שלום, אני כבר מס' ימים סובלת מדלקת גרון, קשיי בליעה ודקירות מתלווה לכך גם תחושת צריבה בלשון ולחץ באוזן הדלקת היא לא דלקת אופיינית מאחר ואני מרגישה את הקושי לא בשקדים אלא עמוק יותר, אין ליחה אלא תחושת יובש רופא המשפחה, מומחה לזיהומים סבור שמדובר בדלקת לוע עם חיידקי פה, עשיתי משטח גרון ואני לוקחת אנטיביוטיקה כבר 3 ימים אבל אין הטבה ממשית במצב. האם כדאי להמשיך עם האנטיביוטיקה? האם כדאי ללכת לרופא אף אוזן גרון לבדיקה מקיפה יותר? תודה על תשובתך

20/07/2011 | 23:19 | מאת:

היעדר תגובה לאנטיביוטיקה - או שהחיידק עמיד או שזה לא חיידק. התיאור שלך באמת יכול להתאים למחלה לא חיידקית. אם הסימפטומים נמשכים גשי לבדיקה של אא"ג שיבצע גם בדיקה בסיב אופטי כדי לראות איפה בדיוק ממוקמת הדלקת ומה טיבה, בהתאם לכך יהיו ההמלצות