אי נוחות בגרון וכאבי אוזניים

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

03/05/2017 | 19:09 | מאת: אור

שלום.. שמי אור בת 27 מזה 3 חודשים יש לי הרגשה של משהו תקוע בגרון זה התחיל מכאב בכתף ניגשתי לרופא משפחה אמר שלא רואה כלום. רופא אאג ביצע בדיקה עם סיב דרך האף אמר שרואה יבלת בצד שמאל והפנה לטיפול אצל קלינאית תקשורת כשלי בכלל כואב צד ימין התחושה לא עברה וחזרתי אליו ביצע שוב בדיקה ואמר שיש אפטה שמי קומה בעייתי נתן אנטיביוטיקה ושטיפות. התחושה לא עברה והתגברה והתוכסף כאב חד באוזן ימין . חזרתי ביצענו שוב בדיקה עם סיב שוב ללא ממצאים החלפתי רופא. בדק עם מראה אמר שהוא לא רואה כלום אך בכל זאת הפנה לאולטרסאונד צוואר, בלוטת התריס ורקמות רכות הממצאים תקינים הרופא חושב שאני סובלת מחרדה ועל רקע זה התחושות שלי. המליץ לחזור לרופא משפחה לקבל טיפול בחרדה ולבחון או לשלול ריפלוקס.. בדק את האוזן אמר שאין כלום טיפלתי חודש באומפרדקס הרגשתי הקלה מסוימת אך לחלוטין לא נעלם שאלתי היא כזאת : במידה והיה משהו הבדיקות שעשיתי היו אמורות לגלות את זה ? מה לבקש מהרופא ?

04/05/2017 | 20:08 | מאת:

אני מבין שנבדקת כמה פעמים על ידי שני רופאים, ללא ממצאים האם את סובלת מחרדה?

04/05/2017 | 20:44 | מאת: אור

כן. מאז שהתחילו הכאבים אני לא מפסיקה לחשוב ולחפש מה זה יכול להיות מטריד אותי שזה כביכול כלום ואני מרגישה את זה אני עכשיו מטופלת באומפרדקס

14/05/2017 | 18:06 | מאת:

לעיתים קשה לדעת מה גרם למה - האם התחושות גרמו לחרדה או החרדה גרמה לתחושות. ידוע שחרדה גבוהה גורמת לתחושות בגרון. נסי להבין אם יש סיבות אחרות למתח שאת מרגישה ולנסות לפתור אותן - יש סיכוי שזה יקל על הגרון. בינתים אם זה לא עוזר את מוזמנת לגשת לבדיקת גרון נוספת.