נגישות
נגישות

עוד שאלה אחת בבקשה ותודה מראש

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

04/02/2017 | 22:26 | מאת: ליה

קראתי : מנגד, במידה ומדובר בזיהום ויראלי, אין משמעות לטיפול אנטיביוטי אשר לא יגרום לשיפור המצב ואף יכול לגרום להופעת סיבוכים אחרים. אם אין לי זיהום חיידקי ואני לוקחת מוקסיפן איזה סיבוך אחר יכול לקרות, נכנסתי ללחץ. תודה רבה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

אם את לא אלרגית לאנטיביוטיקה זו, מוקסיפן היא תרופה בטוחה עם מעט מאוד תופעות לוואי. לא רואה סיבה לדאגה. אם יופיעו תופעות לוואי אז תפסיקי את הטיפול.

מנהל פורום בעיות בליעה