ריור

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

29/05/2011 | 13:57 | מאת: הילה

שלום בני בן השנתיים מרייר באופן מוגבר כלומר רוב הזמן מטפטף לו מהפה רוק ברמה שצריך להחליף לו חולצה כל שעה (הדבר קיים מגיל 0) מעבר לכך התפתחותו נהדרת הוא מדבר מגיל צעיר הולך מגיל 11 חודשים וכן הלאה היינו אצל א.א.ג אך ללא ממצאים מה עלי לעשות? הדבר מפריע בעיקר מכיוון שהוא הילד שמטפטף על הצעצע על החבר על הציור על הספר ואינני רוצה שזה יפגע בו חברתית אשמח מאוד לכל הצעה תודה

29/05/2011 | 20:04 | מאת:

הדבר החשוב שציינת זה שהוא בריא מכל בחינה אחרת ואינו סובל מהפרעות מוטוריות/עצביות. במקרה כזה מדובר בתופעה נורמלית לגילו. אם הוא נושם חופשי מהאף ואינו נוחר בלילות או מנוזל, זה פשוט חוסר קואורדינציה בין הפרשת רוק לבליעתו שאופיני לגיל הרך. זה בד"כ עובר עד גיל 4 אז קצת סבלנות ולהמשיך להחליף חולצות..