כאבי גרון במשך כמה חודשיים

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

19/05/2011 | 14:17 | מאת: שני

שלום רב, אחותי בת 24 וסובלת כבר כמה חודשים מכאבי גרון אבל לא כאב גרון רגיל... כואב בבליעה, בפתיחת הפה, כל הבלוטות נפוחות ואדומות, אין חיידק. הכאב מקרין גם לכאבים באוזניים. חלק מהרופאים חשבו שזה שקדים, חלק הלימפה, חלק חשבו שזה בגלל שיש לה מונו... היא עשתה פעמיים בדיקות דם, אולטראסאונד גרון והמשטחי גרון יצאו שליליים 3 פעמים. טופלה באנטיביוטיקות שונות: רפאפן למשך 10 ימים אח"כ זינט למשך 10 ימים ואח"כ אוגמנטין במשך חודשיים וחצי בכל פעם זה השפיע ולאחר שלושה ימים שסיימה עם הטיפול האנטיביוטי הכאב חזר בעוצמה. כעת היא מטופלת אצל רופא הומאופט ולוקחת כ7 ימים כדורים שהוא רקח לה. לא רואה תוצאות... מה לעשות? למי לפנות...? אני ממש מבקשת עזרה כי הרופאים שפנינו אליהם פשוט לא יודעים מה זה

19/05/2011 | 19:16 | מאת:

מכיוון שיש תגובה זמנית לאנטיביוטיקה יתכן ומדובר בדלקות חוזרות בלוע, אולי דלקות בעומק השקדים ולכן המשטחים שליליים. צריך לבדוק אותה בדיקה מלאה אנדוסקופית בזמן כאבים כדי להעריך את מקור הכאב ולהמליץ על טיפול.