צרידות כמה חודשים

דיון מתוך פורום  צרידות

02/11/2016 | 20:40 | מאת: נרדין

שלום.. רציתי לדעת איזה סוג בדיקות ולאיזה מומחיות או רופא לגשת לאבחן את סיבת הצרידות.. שנמשכה חודשים בלי סיבה ידועה.. הקול יותר נמוך.. ובמשפטים ארוכים לפעמים המלים נעלמות.. נהגתי לשיר כעת זה בלתי אפשרי כל משפט חסרה בו מילה בטונים העדינים יותר. בת 40..מחיפה.אשמח להפנייה. תודהה

13/11/2016 | 16:31 | מאת:

הכתובת היא לרופא המומחה בתחום מיתרי הקול, בין אם באופן פרטי או דרך מרפאות החוץ של מחלקות אא"ג בבתי החולים הציבוריים. הבדיקה הנדרשת היא סטרובוסקופיה של מיתרי הקול לצורך אבחון הסיבה לצרידות והמלצה לטיפול.