נסיעה לברנינג מן בזמן צרידות

דיון מתוך פורום  צרידות

15/07/2016 | 04:23 | מאת: מגי

איבדתי את הקול שלי לפני שבועיים ואובחנתי עם יבלות חמורות בשני מיתרי הקול (לא סרטניים). הרופא המליץ לי לדבר פחות, לראות קלינאי תקשורת, לרדת במזון חומצי, ולהמנע מעישון ואלכוהול. הוא אמר שהמצב לא יפתר בקרוב וימשך מספר חודשים לכל הפחות. אני מתוכננת עוד חודש וחצי לנסוע לברנינג מן. חיכיתי לזה המון זמן ויהיה לי חבל להפסיד את החוויה. רציתי לדעת מלבד תופעות הלוואי הרגילות - האם צריכת כמות סבירה של אלכוהול וסמים יכולה להזיק למצבי הבריאותי לטווח הקצר והארוך? האם יש סוג מסוים של סמים שעדיף להמנע? בברכה מגי

21/07/2016 | 22:43 | מאת:

אלכוהול וסמים מכל סוג שהוא מזיקים לבריאות בכלל ולמיתרי הקול בפרט, בטווח הקצר והארוך. מצטרף לכל המלצות הרופא שראה אותך.