צרידות וליחה שבעה חודשים

דיון מתוך פורום  צרידות

22/05/2016 | 12:06 | מאת: לילך

שלום רב, בת 42 , מזה כשבעה חודשים סובלת מצרידות שאני מרגישה בצד ימין , כשמדברת או מקריאה סיפור לפעמים חשה בכאב בגרון. לפני כחודש היתה דלקת חמורה באוזן התיכונה. בבדיקה באמצעות סיב אופטי אצל רופא אאג נאמר לי שמיתרי הקול נראים תקינים אך יש הרבה מאוד ליחה (שבעה חודשים!) טיפול סימפטומטי נגד הליחה נוסה ולא עזר. בבדיקה נראתה בצקת באזור הטאורוס (??) מה עושים על מנת לסיים בירור??? מדובר בתקופה של למעלה מחצי שנה ואני מרגישה החמרה תודה מראש

23/05/2016 | 00:22 | מאת:

שלום אין מושג רפואי כזה "טאורוס", בכל מקרה לא בהקשר של מיתרי הקול. לפעמים הסיב האופטי הגמיש אינו מספיק לאבחנה ויש לבצע בדיקה סטרובוסקופית בסיב קשיח שהיא אמינה יותר ונותנת תמונה הרבה יותר מדויקת.