צרידות עקב עומס וסטרוקורט לא עוזר

דיון מתוך פורום  צרידות

03/04/2016 | 21:35 | מאת: אלון

שלום דר' להב, אני שחקן תאטרון ובשל עומס רב בחזרות של שירה עם ריקוד ביחד הצטרדתי. נבדקתי אצל רופא אאג שצילם את מיתרי הקול שלי. הוא קבע שהם אדמומיים ועייפים אך שהמצב לא קטסטרופלי. הוא הורה לי לקחת 2 כדורי סטרוקורט בבוקר + 2 בערב, למשך 5 ימים. גזרתי על עצמי ימי מנוחה והיום אני ביום החמישי והאחרון של הטיפול בסטרוקורט ואין שיפור. אני עדיין צרוד. בינתיים הרופא יצא לחופשה. מה עוד אני יכול לעשות ? אני מיואש... יש לי הצגה חשובה מאוד בעוד שבועיים וחצי, עם תובענות קולית גדולה. האם יש כדור אחר שנחשב ליעיל יותר ? אודה לעזרתך...

14/04/2016 | 22:34 | מאת:

סליחה על העיכוב בתשובה, נדרשת בדיקה סטרובוסקופית עדכנית כדי להעריך את המצב.