צרידות לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  צרידות

25/11/2015 | 19:26 | מאת: משה

עברתי ניתוח הזרקת שומן במיתרים בשל סולקוסים בשתי המיתרים לאחר ביקורת של שלושה שבועות אחרי הניתוח מיתר אחד החריץ נסגר יפה ובשני לא כול כך. שאני מדבר הקול צרוד מאוד עם הופעות של קול יותר טוב בקטעים מסיוימים בדיבור השאלה שלי אם זה יסתדר ? ואם רופא אחר יקבל אותי לבדיקה לאחר שעברתי את הניתוח אצל רופא אחר?

28/11/2015 | 08:54 | מאת:

שלושה שבועות לאחר ניתוח הזרקת שומן זה זמן מוקדם מאוד להעריך את התוצאות. אני ממליץ לך להמתין לפחות 3 חודשים כדי להחליט האם הטיפול עזר או לא. המיתרים עוד לא התאוששו מהניתוח וגם אין לדעת בודאות כמה מהשומן נקלט. לכן בשלב זה עדיין לא הייתי פונה לייעוץ נוסף.

29/11/2015 | 09:44 | מאת: רועי

תודה על התשובה הקודמת הרגעת אותי קצת... אם אפשר להתחיל בטיפול בדיבור למרות שבקול מאוד צרוד? ומה אפשר לעשות שהצרידות תעבור לי יותר מהר? ואם יש מצב שהקול יהיה יותר גרוע ממה שהוא היה לפני הניתוח? תודה מראש.