צרידות והצטננות

דיון מתוך פורום  צרידות

15/11/2015 | 15:20 | מאת: ענבל

בת 18 זמרת. מזה שנה הצטנניות חוזרות הכוללת צרידות וכאבי ראש ונזלת. לפני חודשיים טיפול בזינאט שעזר. אך כאבי הראש חזרו וגם כל שבועיים יש שוב נזלת ליחה וצרידות בקול. מה ניתן לעשות?

22/11/2015 | 23:30 | מאת:

נשמע שהבעיה המרכזית מתחילה באף ובסינוסים. פתרון הבעיה יכול להביא גם להעלמת הצרידות שאולי קשורה בשיעול וליחה מרובה. ממליץ לחזור לרופא אא"ג, לעבור בדיקה בסיב אופטי, ולשקול טיפול משולב הכולל אנטיביוטיקה מתאימה, שטיפות אף במי מלח וטיפול מקומי לאף בסטרואידים .