אובדן חלקי של הקול

דיון מתוך פורום  צרידות

08/07/2015 | 11:45 | מאת: ג

שלום אני בת 55. בצעירותי נהגתי לשיר להנאתי ואפילו די טוב ובעיקר בסולמות גבוהים. ב 10 שנים אחרונות לא שרתי בכלל. ולהפתעתי גיליתי לאחרונה בערב שירה שאבדו לי הקולות הגבוהים לחלוטין ( לא יוצא לי קול ). אני שומעת שאני מזייפת גם בקולות נמוכים יותר. זה מאד מפריע לי וגם לבטחון שלי . מה עושים?

13/07/2015 | 19:28 | מאת:

יכול להיות שמדובר בשינויים טבעיים הקורים עם הגיל, ויתכן שפשוט הרבה זמן לא התאמנת (זה כמו כושר גופני). כדי להסיר את החששות מומלץ להיבדק במרפאת מיתרי קול לראות מה מצב המיתרים