ניתוח במיתרי הקול

דיון מתוך פורום  צרידות

28/04/2015 | 14:48 | מאת: ליטל

שלום שמי ליטל בת 23, לפני כחודש עברתי בדיקה אצל מומחה א.א.ג. יש לי צרידות במשך תקופה ארוכה ולעיתים רחוקות כאבי גרון בעיקר בסוף היום. נקבע לי תור לניתוח בעוד מס ימים. אני סטודנטית לחינוך ועובדת המון עם הקול למעשה הקול (הדיבור) הוא אמצעי חשוב ועיקרי עבורי. לימודים. עבודה. חונכות. אשמח לדעת האם מומלץ בשלב הזה לדחות את הניתוח כדי לא ליצור פערים בהתנהלות היומיומית ולבצע את הניתוח בחופשת הקיץ. אשמח לדעתם מהם הסכנות העלולות להתרחש בעקבות הניתוח והאם במשך שבוע אסור לי לצייץ כלל וכלל אחרת אזיק למיתרי הקול. תודה ויום נעים

29/04/2015 | 14:55 | מאת: מישהי שנותחה

שלום, אני עברתי ניתוח במיתרי הקול. ייתכן שעם אותה בעיה שיש לך. אם תרצי פרטים רשמי את המייל שלך ו ואוכל לשתף אותך ממה שהיה אצלי.