כל פעם משתנה לי הקול וכל פעם צרידות אחרת

דיון מתוך פורום  צרידות

01/12/2014 | 19:53 | מאת: סמי

יש לי בעיה שכל פעם משתנה לי הקול וזה לא ביום אחד ככה סתם קרה לי משהו מוזר אל תחשבו שאני משוגע או משהו אבל זה האמת נשבע עבדתי בעבר בצביעת מתכות וניכנס לי כנירא צבע לעיניים וניסיתי להוריד תצבע לגמרי מהעיניים כנירא שהוא לא ירד עדיין (הוא ממש דביק כנירא ונידבק לי לעיניים ויש קושי להוציא אותו) כנירא יש בו גם חומר שגורם לי לצרידות ולשיעול כי שמתי לב כל פעם שאני מנגב את העיניים הקול שלי נישמע שונה ולפעמים יש לי צרידות או משתעל הרבה יכול להיות יש חומר מזיק בתוך הצבע עצמו? כמו טינר או טרפנטין? וכאלה? פשוט היה לי קול צלול פעם ונקי ומאז שחדר לי הצבע הרעיל הזה לעיניים אני כל פעם נישמע שונה ומשתעל בלי סיבה גם לפני שעבדתי בצבע היה לי קול צלול ונקי ומאז שניכנס לי צבע לעיניים בתקופה שעבדתי שם כל פעם יש שינוי בקול אחרי שאני מנגב תעיניים כביכול מוריד צבע מהעיניים למרות שאני לא רואה תצבע עצמו כנירא שהוא נידבק לעיניים אפשר עזרה בבקשה ממישהו אני משתגע פשוט אני שר וכל פעם משתנה לי הקול איך אפשרי שיחזור לי הקול שהיה לי ? אני גם אחרי ניתוח באף שהיה לי סתום אחרי הניתוח הקול חזר לעצמו קצת אבל הוא שוב השתנה אחרי שניגבתי את העיניים בבקשה מישהו עזרה

01/12/2014 | 19:53 | מאת: סמי

ורק לציין אני לא מעשן כבר שנים אז אין מצב זה קשור לסיגריות

01/12/2014 | 23:35 | מאת:

עליך להיבדק על ידי רופא עיניים ורופא גרון.

02/12/2014 | 12:38 | מאת: סמי

איך אני יכול להגיע אליך נגיד?< שתבדוק אותי??

07/01/2015 | 21:27 | מאת: גליה

אין כזה דבר שאתה מוריד צבע כל פעם שאת שוטף איזה ניתוח אף עשית ? מתי עשית אותו לפני המקרה או אחרי ? במערכת הפנים יש מערך שלם ורגיש מאוד של עצבים ממה שנראה לי יש לך איזשהי רגישות באחד הענפים - יכול להיות שגם הצבע גרם לזה או הניתוח כאשר אתה לוחץ על העין ייתן וזה מפעיל את העצב הזה שאיכשהו גם משפיע על עצבוב מיתרי הקול או שהקול זה סיפור אחר לגמריי בן כמה אתה? האם אתה עובד עכשיו בעבודה שמדברים הרבה ? עשית בדיקת מיקרוסקופ שעובר דרך האף לגרון ? אם תרצה תשאיר פה מייל ואוכל אולי לייעץ לך ולהבין אותך קצת יותר...אני יודעת מה זה לעבור נואשות מרופא לרופא